Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Semalt: Avantajları Ve Black Hat SEO Stratejilerini Kullanmanın Dezavantajları

Siyah şapka SEO stratejileri kullanan rakiplerin önünde kalmak mümkündür. İnternet pazarlamacılar, daha yüksek sıralamak, konuşmaları artırmak ve Google'ın kurallarını ihlal etmeden daha fazla trafik çekmek için siyah şapka SEO taktiklerinden faydalanabilir. Bu nedenle, siyah şapka SEO nedir? 'Siyah şapka' terimi, arama motorunun (örneğin, Google) en iyi uygulamaları ve yönergelerini ihlal eden agresif SEO taktiklerini belirtir. Siyah şapka SEO'nun en tanınmış özellikleri, sıralamaları ve arama motorlarını değiştirmeyle ve kullanıcılar için göz ardı etmede tek odak noktası.

Siyah şapka SEO, düşük kaliteli içeriği konumlandırmak ve arama motorlarında sıralamaları değiştirmek için anahtar kelime doldurma, içerik otomasyonu ve makale eğitimi gibi yaklaşımları kullanıyor. Ayrıca, siyah şapka SEO katmanlı bağlantı binası kullanır bağlantı tekerlekleri, kapı sayfaları oluşturmak ve pelerin bağlantılar. Google, sonunda Google Penguin olarak da bilinen Google Panda'ya (güncelleme algoritması) bir güncelleştirme yayımlayarak sonunda siyah şapka uygulamalarını ele aldı ve yakaladı. O zamandan beri, şapka tekniklerini kullanan herhangi bir site Google tarafından cezalandırılıyor. Bu bağlamda, bir sitenin organik trafiği, bağlantı kurma kampanyalarında siyah şapka SEO taktiklerini birleştirerek ancak beyaz şapka yaklaşımıyla fırtınayla dolmuş olabilir. Semalt Müşteri Başarı Yöneticisi olan Igor Gamanenko, aşağıdaki siyah şapka taktiklerine bir göz atmanızı öneriyor:


image





Taktik bir: Bağlantı Tekerlekleri


Bağlantı tekerlekleri birkaç yıl önce bir bağlantı kurma taktiği olarak bir atılım kazandı. Üstelik, bu dönemde, saygın bir beyaz şapka SEO uzmanı, bağlantı jantlarının Google'daki bir web sitesinin sıralamasını etkilemek için övgüde bulundu. Siyah şapkalar, arama motoru sonuçlarında web sayfalarını daha yukarı doğru iten bir efekt ile, bağlantıların gücünü arttırmada bağlantı tekerleklerini kullandı. Bağlantı tekerleğinin arkasındaki fikir basittir - geliştiricinin ana sayfasını da içeren bir siteden diğerine bağlantı veren bir web sitesi deseni oluşturmak. Tekerleğin içindeki her web sayfası sonraki konuşmanın ardından güç sağlar. Bağlantı tekerlekleri kapalı bir sistem oluşturur. Dolayısıyla, bağlantıların yetkileri sürekli olarak ana web sitesine daha güçlü bir bağlantıyı yönlendiren büyümeye devam ediyor.

İkinci taktik: Harmanlanmış Bağlantı Bina

Karma link binası, bir web sitesinin sıralamasını iyileştirmek için birçok bağlantıya sahip olma fikrini geri çeken bir stratejidir. Bu stratejinin en önemli hükmü, bir web sitesinde diğer web sayfalarının arasında New York Times gibi son derece güvenilir bağlantılar içeren bir referans eklemektir. Bu şekilde, bir site sahibi arama motorlarını kendi web sitelerini diğer web siteleri gibi benzer şekilde davranmak için kandırabilir, dolayısıyla daha yüksek sıralamalara izin verebilir.

Üçüncü taktik: Katmanlı Bağlantı Bina

Strateji, harmanlanmış bağlantı kurma gibi daha güvenilir sayfaları geri olarak bağlama konseptini kullanır. Bununla birlikte, yöntem bir site sahibinin sıralamalarını ve yetkilerini iyileştirmek için mevcut web sayfalarına bağlantılar oluşturabilmesi açısından daha kolaydır. Siyah şapka SEO'lar, her bağlantının bir önceki bağlantıya işaret eden ve sonuçta bağlantıyı takviye eden bağlantılar katmanları oluşturur.


image




4. taktik: Kontak Hurdaya Çıkarma

Siyah şapkalar, içerikten anahtar kelimelere ve webmaster'ın iletişim bilgilerine bakmak için İnternet'i taramak için Scrapebox gibi uygulamaları kullanabilir. Bu bilgiler, otomatik bağlantı istekleri göndermek ve içeriğin hızlandırılmış ihlallerini oluşturmak için kullanılır. Böylece, kullanıcılar hurda kırma araçlarını kullanarak, teknik SEO sorunları için bir siteyi analiz edebilir.


Sonuç

Bağlantı kurma sürecinde yer alan birçok karmaşıklık vardır. Bu, bağlantı profilini genişletirken izlenecek adımları içerir. Rakiplerinin önünde kalmak için bir çevrimiçi pazarlamacının siyah şapka SEO'u beyaz şapka şeklinde kullanması gerekir.


For m
Sign In or Register to comment.