Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

solutii securitate cibernetica


În anul 2017 au fost înregistrate unele dintre cele mai mari incidente în domeniul securității cibernetice - de la încălcări de date la nivel înalt în Equifax și Uber, care au afectat milioane de utilizatori la mii de companii și milioane de clienți fiind afectați de amenințările globale de rromi precum WannaCry și NotPetya.

image

Anul sa încheiat, dar nu a eliminat undele de incidente cibernetice, amenințări, încălcări ale datelor și hackeri.
Domeniul de aplicare și ritmul acestor amenințări la adresa securității informatice ar crește cu fiecare an care trece, iar cu această creștere ar fi nevoie de mai mulți experți și profesioniști în domeniul securității informatice, pentru a preveni hackerii și hoții cibernetici.
De aceea, locurile de muncă din domeniul securității informatice au crescut în ultimii trei ani cu 80% față de orice alt loc de muncă în domeniul IT. Deci, acesta este momentul potrivit pentru tine să ia în considerare o nouă carieră ca profesionist în domeniul securității informatice.
Dar, înainte de a începe, trebuie să câștigați niște certificări valoroase de securitate cibernetică, care nu numai să vă sporească abilitățile, ci și să vă verificați cunoștințele și credibilitatea ca expert în securitatea informatică.
THN Deals Store în această săptămână vă aduce certificarea Cybersecurity Mega Bundle, care vă va ajuta să vă stăpâniți trei examene de certificare a securității cibernetice - CISA, CISM și CISSP.
Acest curs de instruire online vă oferă cele mai bine vândute materiale de studiu pentru a trece examenele de certificare CISA, CISM și CISSP. Se scufundă profund în metodele cele mai demonstrate și practice pentru protejarea rețelelor vulnerabile în orice mediu de afaceri.
De la fundamentele criptografiei și criptare la găurile de securitate din rețelele de calculatoare și aplicațiile mobile, acest curs online vă va ajuta să aflați despre auditurile de securitate a informațiilor, asigurarea, instrucțiunile, standardele și cele mai bune practici în domeniul securității informatice din industrie.
La sfârșitul acestui curs, veți dezvolta expertiza pentru a gestiona, proiecta, supraveghea și evalua securitatea informațiilor unei întreprinderi, precum și pentru a menține un mediu de afaceri sigur, utilizând standarde globale de securitate a informațiilor.
Dacă nu știți ce certificări CISA, CISM și CISSP sunt, mai jos, puteți găsi informații succinte despre cursuri și importanța acestora în industria IT.

1) CISA - Auditor Certified Systems Information Systems
Certificarea CISA este renumită în întreaga lume drept standard de realizare pentru cei care auditează, monitorizează, accesează și controlează tehnologia informației și sistemele de afaceri.
Fiind certificată de CISA, candidații își prezintă experiența, abilitățile și cunoștințele în materie de audit și înseamnă că sunteți un expert în gestionarea vulnerabilităților, instituirea de controale și asigurarea conformității în cadrul întreprinderii.
2) CISM - Manager certificat de analiza malware
Cererea de manageri calificați în domeniul securității informațiilor este în creștere, iar CISM este standardul de certificare acceptat la nivel mondial de realizare în acest domeniu.

Certificarea CISM bazată exclusiv pe management vă asigură că sunteți reamenajat cu cele mai bune practici din industria IT și recunoașteți expertiza dvs. pentru a gestiona, proiecta și supraveghea și evalua securitatea informațiilor unei întreprinderi.
3) CISSP - Certificat de securitate informatică
Certificarea CISSP este o certificare recunoscută la nivel mondial în domeniul securității informațiilor și a devenit un standard de realizare recunoscut la nivel mondial.
Oferit de Consorțiul de certificare a securității internaționale a sistemelor informatice, cunoscut sub numele de (ISC), CISSP este o măsură obiectivă de excelență, care necesită un nivel larg de cunoștințe.
Oferta THN: Cum să beneficiezi de o reducere de 93% pe formarea de certificare pentru Cybersecurity
Dacă doriți să selectați cursul cel mai bun și mai eficient din punct de vedere al costurilor pentru a trece certificările CISA, CISM și CISSP, cursul Cybersecurity Certification Mega Bundle este cel pentru care puteți începe.
Puteți obține certificarea Cybersecurity Mega Bundle pentru doar 69 USD (după 93% red
Sign In or Register to comment.