Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Idei si tendinte in materia de design interior – Poze blog amenajari interioare

Poate ca prima si principala problema cu care ne confruntam atunci cand dorim sa punem in practica un proiect de design interior este alegerea stilului si a culorii viitorului nostru interior. Daca doriti un design interior cu adevarat elegant si modern, veti gasi in acest articol poze sfaturi si o descriere a noilor tendinte in materie de amenajari interioare ale anului 2018. Poze proiecte design interior case, apartamente realizate de arhitect designer de interior cu experienta in domeniu.
Culori actuale in design interior
Alegerea acestei culori pentru interiorul dvs. ar trebui sa acorde o atentie deosebita alegerii tonului potrivit pentru o anumita camera. In bucatarie puteti folosi nuante mai indraznete si mai luminoase. Dar in dormitor o culoare violet bogata nu se obisnui si in timp va incepe sa va deranjeze. Dar nuantele albastre de violet pot crea o atmosfera de liniste. Blog arhitect designer interior , nuantele de lavanda combinate cu roz, daca nu este camera de baiat.
Stilul clasic in amenajari interioare
Stilul clasic este standardul si etalarea prosperitatii. Fundalul alb va face posibila realizarea celor mai indraznete imaginatii. Nu este necesar sa o faceti "curata", puteti gasi solutii foarte eclectice. Acest lucru poate fi exprimat intr-un amestec de texturi si materiale clasice, lampi neobisnuite de designer si accesorii. Nu poate exista un cadru, exista spatiu doar pentru spatiu si creativitate reala.
Stilul modern in design interior
Stilul modern sau minimalismul a fost un stil popular de cativa ani si nici nu renunta la pozitiile sale in acest an. Forme geometrice simple, mobilier functional, decor minimal, schema de culori neutre, iluminare difuza - exact ceea ce aveti nevoie pentru a crea o atmosfera linistita unui proiect de design interior al unei case intr-o metropola zgomotoasa.

Sign In or Register to comment.